Amazon Prime Big Deal Days 2024: Вашето най-добро ръководство за спестявания и стратегии за пазаруване

Amazon Prime Big Deal Days 2024: Вашето най-добро ръководство за спестявания и стратегии за пазаруване

Здравейте, опитни купувачи и ловци на сделки! Готови ли сте за едно от най-големите шопинг събития на годината? Точно така, Amazon Prime Big Deal Days се завръща през 2024 г. и обещава да бъде по-голям и по-добър от всякога. В това изчерпателно ръководство ще се потопим във всичко, което трябва да знаете за това вълнуващо събитие, от дати и сделки до вътрешни съвети и трикове. Така че, вземете вашите списъци с желания и да започваме!

Какви са дните за големи сделки на Amazon Prime?

Amazon Prime Big Deal Days е голямо събитие за пазаруване, изключително за членове на Amazon Prime. Мислете за това като за мини Prime Day, предлагащ множество сделки в различни категории. Това е перфектна възможност да вземете някои ранни празнични подаръци или да се поглезите с този предмет, който сте гледали през цялата година.

Кога се случва?

Отбележете си календарите, хора! Amazon Prime Big Deal Days 2024 трябва да се проведе на 10 и 11 октомври. Това са 48 часа непрекъснати сделки, които ви очакват. Но ето професионален съвет: някои ранни сделки може да започнат да се появяват няколко дни преди официалното начало, така че дръжте очите си отворени!

Какво можете да очаквате?

Огромни отстъпки

Дните на Prime Big Deal обикновено включват значителни отстъпки за широка гама от продукти. В предишни години сме виждали спестявания до 70% отстъпка за избрани артикули. От технически джаджи до основни неща за дома, има по нещо за всеки.

Светкавични сделки

Тези чувствителни към времето оферти са отличителен белег на събитията за пазаруване в Amazon. Те обикновено продължават няколко часа или докато продуктът се разпродаде, което от двете настъпи първо. Бъдете готови да действате бързо!

Изключителни оферти за основни членове

Не забравяйте, че това събитие е изключително за членове на Prime. Ако все още не сте член, сега може да е подходящ момент да обмислите да се регистрирате. Amazon често предлага пробни членства, водещи до големи събития като това.

Прожектор на малкия бизнес

Amazon поставя повишен фокус върху подкрепата на малкия бизнес. По време на Prime Big Deal Days можете да очаквате да видите специален раздел, включващ сделки от малки и средни предприятия.

Как да се подготвите за дните на Prime Big Deal

Проверете вашето основно членство

Първо, уверете се, че членството ви в Prime е активно. Ако все още не сте член, помислете дали да не се регистрирате за безплатен пробен период преди събитието.

Изтеглете приложението Amazon

Приложението Amazon е вашият най-добър приятел по време на Prime Big Deal Days. Можете да настроите персонализирани известия за сделки и да проследявате светкавични сделки по-лесно.

Създайте списък с желания

Започнете да добавяте елементи към вашия списък с желания сега. Това улеснява проследяването на потенциални сделки за продукти, от които се интересувате.

Активиране на насочени известия

Включете насочени известия в приложението Amazon, за да получавате незабавни известия, когато сделките станат активни.

Цени за проучване

Започнете да проверявате цените на артикулите, които ви интересуват сега. Това ще ви даде по-добра представа дали дадена сделка е наистина добра, когато събитието настъпи.

Водещи категории за гледане

Въпреки че сделките ще бъдат налични във всички категории, ето някои, които обикновено виждат значителни отстъпки по време на дните на Prime Big Deal:

Електроника

Следете за оферти за телевизори, лаптопи, смартфони и интелигентни домашни устройства. Марки като Apple, Samsung и собствените устройства на Amazon често виждат значителни отстъпки.

Дом и кухня

От уреди до спално бельо, категорията за дома обикновено е пълна със страхотни предложения. Потърсете отстъпки за популярни марки като Instant Pot, Shark и KitchenAid.

Мода

Както частните марки на Amazon, така и модните артикули на известни марки често отбелязват значителни намаления по време на това събитие.

Красота и лична грижа

Запасете се с любимите си продукти за грижа за кожата, грим и грижа за кожата на намалени цени.

Играчки и игри

С наближаването на празничния сезон, това е страхотно време да започнете да пазарувате подаръци за децата (или за младите по сърце) в живота си.

Вътрешни съвети за максимални спестявания

Използвайте Amazon Assistant

Това разширение на браузъра може да ви помогне да сравнявате цените и да проследявате сделки в мрежата.

Проверете други търговци на дребно

Други големи търговци на дребно често провеждат конкурентни продажби по време на събития на Amazon. Не боли да сравнявате цените в различни платформи.

Помислете за офертите на Amazon Warehouse

Често можете да намерите още по-големи отстъпки за артикули с отворена кутия и втора употреба чрез Amazon Warehouse.

Използвайте кредитната карта на Amazon

Ако имате карта Visa на Amazon Rewards, можете да спечелите допълнително кешбек за вашите покупки.

Проверете за купони

Не забравяйте да потърсите допълнителни купони, които могат да бъдат приложени към цената на сделката за допълнителни спестявания.