Често Правени Грешки в Амазон: Лош избор на продукти

Често Правени Грешки в Амазон: Лош избор на продукти

Изборът на грешен продукт е често срещан капан за начинаещите в Amazon FBA. Разчитането на лични предпочитания, подценяването на търсенето на пазара и пренебрегването на регионалните различия може да доведат до провали на продукта и финансови неуспехи.

Най-често правена грешка е изборът на продукт въз основа на лични предпочитания, а не на строг пазарен анализ.

Изборът на правилния продукт е деликатен баланс между страст и прагматизъм. Една от най-разпространените грешки е изборът на продукти въз основа на лични предпочитания, а не на строг пазарен анализ.

В Европа, където потребителските предпочитания могат да варират значително в различните страни, тази грешка се засилва. Това, което може да е хит в Обединеното кралство, може да не спечели популярност в Испания. Новите продавачи често подценяват значението на привеждането на продуктите в съответствие с регионалните вкусове.

За да избегнете тази грешка, използвайте инструменти като списъка на най-продаваните на Amazon, направете задълбочено проучване на ключови думи и анализирайте конкурентите.

Потърсете продукти с постоянно търсене и помислете как културнит е различия могат да повлияят на избраните от вас артикули.