Как да се класирате в търсачката на Amazon с помощта на Amazon SEO?

Как да се класирате в търсачката на Amazon с помощта на Amazon SEO?

Оптимизирането на продуктови списъци в Amazon SEO има за цел да повиши видимостта на вашите продукти при търсене в Amazon.com. Няколко лесни метода могат да увеличат продажбите ви. Използвайки SEO стратегии като търговец в Amazon, вие можете:

Да накарайте повече хора да разгледат продуктовите ви обяви; Да популяризирате вашата марка и продукти; Да увеличите процента на приходите си.

Начини за оптимизиране на вашата обява в Amazon

Разглеждайте SEO като непрекъсната възможност, която ще ви свърже с милиони потенциални клиенти в Amazon. Направете оптимизацията постоянен компонент от вашия бизнес план за електронна търговия. Предоставяме ви едни ор най-добрите практики на Amazon SEO, обобщени в 6 стъпки:

№1 Tърсене по ключови думи

Когато извършват търсене в интернет, потребителите използват ключови думи, за да насочват търсенето си. Използването на най-добрите ключови думи в Amazon помага за привличане на повече трафик към вашите обяви.

№2 Изберете най-подходящото име на продукта

Една от най-основните части от информацията, която търсачките като Amazon използват, за да определят доколко дадена страница с подробности е подходяща за клиентско търсене, е заглавието на продукта (известно също като име на продукта).

№3 Бъдете максимално изчерпателни в описанията на продуктите

За да помогнете клиентите при намирането, оценката и закупуването на продукта, напишете изчерпателна информация относно характеристиките на продукта и употребата на продукта.

№4 Наблегнете на характеристиките на продукта

Нагледното извеждане на характеристиките на продукта ще ви помогнат в работата с ключовите думи, но основната цел трябва да бъде ефективната комуникация и подпомагането на клиентите при вземането на решения за покупка. Трябва да наблегнете на характеристиките на продуктите.

№5 Направете висококачествено изображение

Оценката на клиентите и сравнението на характеристиките се подпомагат визуално от висококачествени снимки. Потребителят може да избере един резултат от търсене пред друг, ако има няколко налични снимки, които му позволяват да види продукта от различни гледни точки. Въображението на клиента се разпалва и се мотивира да направи поръчка, след като види ефективно изображение на продукта.

№6 Оптимизирайте цената на продукта

Проучете конкуренцията, направете модификации и намерете подходящ ценови диапазон за вашата пазарна ниша.

Ако изпитвате затруднения с Amazon и имате нужда от професионална помощ ние от S4amz сме на Ваше разположение.