Как се продава в Амазон?

Как се продава в Амазон?

Всеки предприемач, който иска да разриши бизнеса си в Европа, сигурно си е помислил как се продава в големия бранд Амазон. Е ние събрахме най-важните неща, които ти трябват, за да започнеш да своето ново приключение в продаването.

1. Искаш да знаеш как се продава в Амазон? Първо избери своя „домашен“ пазар

Амазон Европа има 5 пазара: Великобритания, Германия, Италия, Испания и Франция. Можете да използвате един акаунт на продавача във всичките 5 пазара, но трябва да определите откъде ще се разпространяват по-голямата част от вашите продукти.

Запазването на вашите продукти в България за изпращане в чужбина е опция, но това е на висока цена за вас и вашите купувачи. Изпълнението от търговец е възможно от ЕС, но трябва да се справите със съхранението и разпространението на трета страна.

Когато продавате в Амазон, ако изберете Fulfillment by Amazon, вашият домашен пазар трябва да е в чужбина, но имате опции между разпространение в една или няколко държави.

Сега сигурно си казвате, аз нямам средствата или възможноста за склад в чужбина, е точно за това сме ние. Можеш да направиш безплатно запитване на нашия сайт и ние ще ти помогнем да продаваш в Амазон.

2. Потърси професионалист, който да те насичи в продаването

Търговията в чужбина и най-вече в Амазон е обвързана с доста препядствия, но с правилните хора до теб, постигането на успех е неизбежно.

Ние от S4AMZ вярваме, че добре структурираното, оптимизирано и красиво съдържание е ключ към успеха. Нашият екип от професионалисти е посветен на управлението на акаунти в платформите на Amazon, Cdiscount и Kaufland, с акцент върху оптимизирането на съдържанието. Ние ще проучим пазара, ще оптимизираме обявите, ще създадем рекламни кампании, добавяйки конкретните ключови думи, които да паснат и опишат по-добре продуктите и ще помогнем в увеличаване на търсенето и разпознаваемоста на бранда в съответната онлайн платформа. Защо е от значение да отделиш внимание на разработването на продукта? Каква полза има това за бизнеса ти?

  • Стратегия за продукта – Ще създадем цялостна концепция за продукта – от опаковка, или ребрандиране ако е необходимо, до завършена пазарна единица и навлизане на избрания пазар.
  • ​​Пазарна възможност – Ние можем да ти помогнем да разбереш нуждите на клиентите, конкурентната среда и естеството на пазара.
  • Управление на продуктите – Всеки нов продукт на пазара има за цел да изгради бранд идентичност. Това става най-естествно от уста на уста, когато хората са доволни и общувайки помежду си разпространяват и популяризират бранда. Ние имаме опит, който ни е набавил необходимия know how, който с времето се е доказал и работи.

Ние знаем стъпките по концептуализация, оформление, развитие и маркетиране на новосъздадени или ребрандирани стоки и услуги. Ще ти помогнем като структурираме разработването на продукта ти и му дадем успешен старт, който да се надгражда с правилно управление на акаунта.