Намалете разходите за доставка и изпращайте по-интелигентно с Amazon Freight

Намалете разходите за доставка и изпращайте по-интелигентно с Amazon Freight

Amazon е развълнуван да представи Amazon Freight, като сега предлага доставка с по-малко от камиони (LTL) в Германия и Франция, в допълнение към Обединеното кралство! Това рентабилно решение е идеално за продавачи и доставчици на Amazon, които обикновено изпращат по-малко от осем палета до Amazon Fulfillment Centers (FC).

Предимства на Amazon Freight LTL Пестявате пари Amazon Freight LTL ви позволява да се насладите на значителни спестявания, като плащате на палет. Този модел на ценообразуване е особено полезен за по-малки пратки, което го прави икономичен избор за продавачи и доставчици, които не трябва да пълнят цял камион.

Кратки срокове за доставка С Amazon Freight LTL можете да се възползвате от кратки срокове за доставка, като гарантирате, че продуктите ви достигат бързо до местоназначението си. Доставките до Германия и Обединеното кралство имат време за изпълнение от само три дни, което ви помага да поддържате постоянен поток от наличности и да посрещате бързо търсенето на клиентите.

Надеждно обслужване Amazon Freight се гордее с надеждността си. Можете да разчитате на 100% скорост на получаване в деня, като 97% от пратките се доставят в рамките на три дни след получаването. Тази надеждност ви помага да планирате вашата логистика с увереност, знаейки, че вашите пратки ще пристигнат по график.

Намалени избутвания Една от забележителните характеристики на Amazon Freight LTL е намаляването на закъсненията при доставката или „изтласкванията“. Чрез използване на предварително насрочени срещи в центровете за изпълнение на Amazon, Amazon Freight минимизира риска от забавяне на доставката, като гарантира, че вашите продукти са достъпни за клиентите, когато имат нужда от тях.

Подобрена наличност на склад

Честото попълване е от решаващо значение за поддържане на наличността на склад и задоволяване на търсенето на клиентите. С Amazon Freight LTL можете да подобрите наличността на запасите си чрез редовни, надеждни доставки, което ви помага да останете конкурентоспособни на пазара.

Готови ли сте да започнете? Първите стъпки с Amazon Freight LTL са лесни. Просто попълнете нашия бърз формуляр и мениджър на акаунти ще се свърже с вас, за да обсъдим как Amazon Freight LTL може да преобразува вашето изживяване при доставка в Amazon Fulfillment Centers. Възползвайте се от тази възможност, за да намалите разходите си за доставка, да подобрите логистичната си ефективност и да подобрите цялостното си управление на веригата за доставки.

Заключение

Amazon Freight LTL предлага интелигентно, рентабилно решение за доставка за продавачи и доставчици в Германия, Франция и Обединеното кралство. С предимства като значителни икономии на разходи, кратки срокове за доставка, надеждна услуга, намалени изтласквания и подобрена наличност на склад, Amazon Freight LTL е проектиран да ви помогне да оптимизирате процесите си на доставка и да поддържате клиентите си доволни. Не пропускайте възможността да подобрите стратегията си за доставка – свържете се с Amazon Freight днес, за да започнете!