Нова интеграция на доставка: Amazon си партнира с UPS за подобрена доставка в Германия и Франция

Нова интеграция на доставка: Amazon си партнира с UPS за подобрена доставка в Германия и Франция

Amazon непрекъснато работи за подобряване на логистиката и възможностите за доставка за своите продавачи и клиенти. През първото тримесечие на тази година Amazon си осигури стратегическо партньорство с UPS, позволявайки на продавачите Fulfillment by Merchant (FBM) в Германия и Франция да предлагат доставка на следващия ден и да отговарят на новите изисквания за значката Seller Fulfilled Prime. Тази интеграция е значителен напредък за продавачите на тези пазари, като подобрява способността им да се конкурират и да задоволяват очакванията на клиентите.

Основни характеристики на новата интеграция

Доставка на следващия ден

Един от най-вълнуващите аспекти на това партньорство е въвеждането на доставка на следващия ден както за Германия, така и за Франция. Тази функция позволява на продавачите на FBM да предлагат бързи срокове за доставка, съобразявайки се със скоростта и ефективността, които клиентите очакват от Amazon.

Съботна доставка

В допълнение към доставката на следващия ден, новата интеграция включва услуги за доставка в събота както в Германия, така и във Франция. Това включване гарантира, че клиентите могат да получават своите поръчки през уикенда, осигурявайки по-голяма гъвкавост и удобство.

Международна доставка

Партньорството също така улеснява международната доставка от Германия до Австрия. Тази възможност позволява на продавачите да разширят пазарния си обхват и да обслужват клиенти отвъд границите по-ефективно.

Пълна интеграция с Seller Central

Продавачите вече могат да купуват етикети за доставка за своите поръчки директно чрез Amazon Seller Central на предварително договорени цени. Тази интеграция опростява процеса на доставка, като позволява на продавачите да резервират услуги за събиране директно чрез UPS. Безпроблемният процес помага за намаляване на административната тежест и гарантира, че продавачите могат да се съсредоточат върху разрастването на своя бизнес.

Бъдещи планове и разширяване

Интеграционната архитектура, създадена чрез това партньорство, поставя началото на бъдещи разширения. Amazon планира да разшири интеграциите на UPS към други пазари, включително Обединеното кралство. Освен това бъдещият обхват на това партньорство включва включване на услуги за връщане, което допълнително ще рационализира логистиката за продавачите и ще подобри изживяването на клиентите.

Как да започнете

Ако сте продавач на FBM в Германия или Франция и се интересувате да се възползвате от тези нови опции за доставка, следвайте тези прости стъпки:

Влезте в Seller Central: Достъп до вашия акаунт в Amazon Seller Central.

Изберете UPS като ваш доставчик на услуги за доставка: Навигирайте до секцията с услуги за доставка и изберете UPS.

Купете етикети за доставка: Купете вашите етикети за доставка на предварително договорени цени.

Услуги за събиране на книги: Планирайте услуги за събиране директно чрез UPS.

За всякакви въпроси или допълнителна поддръжка продавачите се насърчават да се свържат с мениджъра си за партньори на агенцията.

Заключение

Новото партньорство между Amazon и UPS бележи значително подобрение на възможностите за доставка за FBM продавачите в Германия и Франция. С доставка на следващия ден и в събота, както и с възможности за международна доставка, продавачите вече могат да предложат по-бързи и по-гъвкави опции за доставка на своите клиенти. Пълната интеграция със Seller Central рационализира процеса, като улеснява продавачите да управляват своите нужди от доставка. Този напредък не само подобрява изживяването на продавача, но и отговаря на високите очаквания на клиентите на Amazon. Очаквайте бъдещи разширения на тази интеграция към други пазари и допълнителни услуги като връщания.