Новият паневропейски портал: Вашият портал към европейска експанзия

Новият паневропейски портал: Вашият портал към европейска експанзия

Ние сме развълнувани да обявим стартирането на новия Паневропейски програмен портал в Seller Central! Този портал е прецизно проектиран, за да опрости и подобри пътя на разширяване в Европа за нашите търговски партньори, като предоставя централизиран център за управление на бизнеса в цяла Европа.

Основни характеристики на Паневропейския портал

Централизиран команден център Паневропейският портал служи като централизиран команден център, оптимизиращ управлението на вашите европейски бизнес операции. Вече няма да е необходимо да навигирате в множество страници в Seller Central; всичко, от което се нуждаете, вече е на едно място.

Всичко-в-едно управление Кажете сбогом на неприятностите от превключването между различни страници на Seller Central. Новият портал обединява всички основни функции, включително:

Настройки за разположение: Управлявайте лесно къде да се поставят инвентара ви в цяла Европа.

Управление на инвентара: Следете нивата на наличностите си в реално време.

Подробно отчитане: Достъп до изчерпателни отчети за вземане на информирани бизнес решения.

Потенциал за спестявания в реално време

Порталът използва прозрения, базирани на данни, за да ви помогне да откриете потенциални спестявания на такси във всяка страна. Тази функция ви позволява да оптимизирате операциите си и да намалите разходите, повишавайки рентабилността си, докато се разширявате в Европа.

Подробно управление на списъци

Получете подобрена видимост на състоянието на вашите обяви с подробните инструменти за управление на списъци на портала. Тези инструменти предоставят ясни действия за ефективно управление на проблеми с допустимостта и поддържане на равнопоставеност в списъка в цяла Европа, като гарантират, че вашите продукти са постоянно налични и съвместими на всички пазари.

Опростено съответствие

Навигирането в съответствие с ДДС и разширената отговорност на производителя (EPR) може да бъде предизвикателство, но Паневропейският портал опростява този процес. Предлага полезни ресурси и ръководства, които ви помагат да разберете и изпълните задълженията си за съответствие в различни европейски държави.

Ползи за партньори по продажбите

За партньори по продажбите, които току-що започват с Паневропейската програма или искат да оптимизират съществуващите си европейски операции, този портал е вратата към безграничен растеж. То предлага:

Опростено управление: Единна платформа за управление на всички аспекти на вашия европейски бизнес.

Подобрена видимост: Подробна информация за обявите и инвентара.

Оптимизиране на разходите: Препоръки, базирани на данни, за потенциални спестявания.

Съответствие с нормативната уредба: Изчерпателни ръководства за гарантиране на съответствие с местните разпоредби.

Открийте Паневропейския портал сега

Новият Паневропейски програмен портал е предназначен да направи вашето европейско разширяване по-плавно и по-ефективно. Независимо дали сте нов в програмата Pan-EU или имате за цел да подобрите текущите си операции, този портал предоставя инструментите и ресурсите, от които се нуждаете, за да успеете.

Разгледайте Паневропейския портал днес и отключете пълния потенциал на вашия бизнес в цяла Европа. Присъединете се към нас в това вълнуващо пътуване към безпроблемна и печеливша европейска експанзия!