Отключете предимствата на марката с новия инструмент за управление на акаунти за продажба

Отключете предимствата на марката с новия инструмент за управление на акаунти за продажба

Amazon продължава да обновява и рационализира процесите за своите продавачи, а последното подобрение е въвеждането на инструмента за управление на акаунти за продажба в регистъра на марките. Този нов инструмент за самообслужване дава възможност на потребителите с ролята на администратор на марката да отключат допустимостта за предимства на марката за потребители с активни акаунти в Seller Central.

Основни характеристики на инструмента за управление на акаунти за продажба

Опростен достъп до предимствата на марката Инструментът за управление на акаунти за продажба е предназначен да опрости процеса на разширяване на достъпа до предимствата на марката. Бранд администраторите вече могат проактивно да присвояват нови продаващи роли на избраните от тях потребители, елиминирайки необходимостта да се свързват с поддръжката на регистъра на марките.

Овластяване за самообслужване Преди това администраторите на марката трябваше да се свързват с поддръжката на регистъра на марките, за да управляват достъпа до предимствата на марката, което можеше да отнеме време и да е тромаво. С новия инструмент администраторите имат пряк контрол и могат да управляват достъпа по-ефективно и бързо.

Отключете допустимостта за конкретни програми Новите роли за продажба, възложени чрез инструмента за управление на акаунти за продажба, отключват допустимостта за достъп до конкретни програми за предимства на марката. Тази функция гарантира, че потребителите могат да получат достъп до предимствата, които съответстват на тяхната роля и връзка с марката, подобрявайки способността им да допринасят за успеха на марката в Amazon.

Защо това има значение Подобрена ефективност Възможността за управление на акаунти за продажба директно чрез инструмент за самообслужване спестява време и намалява административните разходи. Бранд администраторите могат бързо да разпределят роли и да гарантират, че членовете на екипа им имат необходимия достъп до програми за предимства, улеснявайки по-гладки и по-ефективни операции.

По-голям контрол и гъвкавост С инструмента за управление на акаунти за продажба бранд администраторите имат по-голям контрол върху това кой има достъп до предимствата на марката. Този контрол позволява по-стратегическо и съобразено разпределяне на ролите, като гарантира, че правилните хора имат правилния достъп в точното време.

Подобрено сътрудничество Чрез рационализиране на процеса на предоставяне на достъп до предимствата на марката, инструментът насърчава по-доброто сътрудничество в екипите. Потребителите с подходящи роли имат достъп до необходимите ресурси и инструменти без забавяне, насърчавайки по-сплотена и ефективна работна среда.

Как да използвате инструмента за управление на акаунти за продажба

За да се възползват от предимствата на този нов инструмент, бранд администраторите трябва:

Влезте в регистъра на марките: Достъп до инструмента за управление на акаунти за продажба от вашия акаунт в регистъра на марките.

Присвояване на роли за продажба: Изберете потребителите с активни акаунти в Централния продавач и им задайте нови роли за продажба, ако е необходимо.

Отключете ползи: Присвоените роли ще отключат допустимостта за конкретни програми за предимства на марката, позволявайки на потребителите да имат достъп и да използват ефективно тези предимства.

Заключение Инструментът Manage Selling Accounts е ценно допълнение към регистъра на марките на Amazon, предоставяйки на администраторите на марки мощна опция за самообслужване за управление на достъпа до предимствата на марката. Чрез опростяване и рационализиране на този процес Amazon подобрява ефективността, контрола и сътрудничеството за своите продавачи. Възприемете този нов инструмент, за да оптимизирате операциите на вашата марка и да се уверите, че вашият екип може напълно да се възползва от наличните предимства.