Стартирайте бизнеса си с Amazon: Над €47 250/£42 000 в стимули за нови собственици на марки

Стартирайте бизнеса си с Amazon: Над €47 250/£42 000 в стимули за нови собственици на марки

Пускането на нова марка може да бъде предизвикателно, но вълнуващо пътуване. За да подкрепи собствениците на марки в това начинание, Amazon предлага широка гама от стимули, оценени на над €47,250/£42,000. Тези стимули са предназначени да помогнат на новите търговски партньори да установят силно пазарно присъствие и ефективно да използват ресурсите за маркетинг и реклама.

Отключване на силата на Amazon Brand Registry За да отговарят на условията за тези доходоносни стимули, собствениците на марки трябва да регистрират своята марка в регистъра на марките на Amazon. Тази програма не само защитава вашата марка, но също така отваря вратата към различни промоционални и логистични предимства.

Финансови бонуси при продажби Един от най-значимите стимули е структурата на бонусите за продажби. Ето как работи:

10% бонус: Получавате 10% бонус върху първите си €45 000/£40 000 от продажби на продукти под вашата марка.

5% бонус: След достигане на €45 000/£40 000 продажби, вие продължавате да получавате 5% бонус върху продажбите за първата година, докато достигнете максимум €900 000/£760 000 продажби.

Тези бонуси осигуряват значително увеличение на вашите приходи, което ви позволява да инвестирате отново в растежа на вашата марка и маркетинговите усилия.

Промоционални и рекламни кредити Amazon разбира важността на видимостта на претъпкан пазар. Ето защо те предлагат няколко кредита за подобряване на вашата маркетингова стратегия:

Кредити за Amazon Vine: Получете €180/£160 в кредити за Amazon Vine. Тази програма ви позволява да събирате автентични отзиви от Vine Voices, като помагате да изградите надеждност и доверие за вашите продукти.

Кредити за реклами на спонсорирани продукти: Спечелете €45/£40 кредити, за да създавате реклами на спонсорирани продукти. Тези реклами увеличават видимостта на вашия продукт в Amazon, стимулирайки повече трафик и продажби.

Кредити за купони на Amazon: Вземете €45/£40 кредити, за да създадете купони на Amazon, насърчавайки клиентите да купуват вашите продукти, като предлагате специални отстъпки.

Логистика и поддръжка на изпълнението Ефективната логистика е от решаващо значение за осигуряване на удовлетвореността на клиентите. Amazon предоставя значителна подкрепа в тази област:

Програма за партньорски превозвачи на Amazon: Насладете се на €90/£80 отстъпка за пратки до логистичната мрежа на Amazon. Като алтернатива можете да получите €180/£160 в логистични кредити, ако използвате Amazon Global Logistics.

Изпълнение от Amazon (FBA): Ако изберете FBA, вие се възползвате от безплатно съхранение и връщане от клиенти с автоматично записване в новата програма за подбор на FBA. Това включва освобождаване от месечни такси за съхранение за първата година от датата, на която първата ви пратка е получена в център за изпълнение на Amazon.

Услуга за разполагане на инвентар: Освен това таксата за услугата за разполагане на инвентар се отменя за първата година от датата на активиране на програмата, което рационализира вашия логистичен процес в цяла Европа.

Увеличаване на ползите Тези стимули предлагат всеобхватен пакет за поддръжка за нови собственици на марки, включващ финансови бонуси, промоционални кредити и логистична помощ. За да се възползвате максимално от тези предимства, помислете за разпределяне на бонусите и кредитите стратегически към:

Подобряване на видимостта на продукта: Използвайте кредитите за реклама и купон, за да увеличите видимостта на продукта и да привлечете повече клиенти.

Рационализиране на логистиката: Използвайте логистичните кредити и отстъпки, за да осигурите ефективна и рентабилна доставка и изпълнение.

Изграждане на репутация на марката: Използвайте кредитите на Amazon Vine, за да съберете истински отзиви от клиенти, повишавайки доверието във вашата марка.

Заключение

Програмата за стимулиране на Amazon е стабилна възможност за новите собственици на марки да установят и развият своя бизнес на една от най-големите платформи за електронна търговия в света. Като се регистрирате в Регистъра на марките на Amazon и използвате тези стимули, можете значително да увеличите видимостта на вашата марка, да рационализирате операциите и да увеличите продажбите, поставяйки стабилна основа за дългосрочен успех. Започнете вашето пътуване с Amazon днес и се възползвайте от тези щедри стимули, за да тласнете марката си напред.