Защо трябва да използвате ключови думи за Amazon SEO

Защо трябва да използвате ключови думи за Amazon SEO

Има стотици инструменти за ключови думи за Amazon SEO. Разбира се, то е критична част от Amazon FBA, но с толкова много налични инструменти за ключови думи на Amazon, може да не знаете кой софтуер е най-добрият. И след като изберете инструмент за изследване на ключови думи на Amazon, може да е още по-трудно да се научите как да го използвате, за да продавате в Amazon.

Като продавач никой не познава бизнеса ви с Amazon като вас. Можете да направите проучване на ключови думи по трудния начин или да се улесните с инструмент за преглеждане на ключови думи. С вашите експертни познания за продуктите и някакъв софтуер, който спестява време, вие ще оптимизирате присъствието си в Amazon – но трябва да научите как.

Какво е Amazon SEO?

Купувачите са склонни да използват търсене по ключови думи на Amazon – вместо функцията за сърфиране – за да търсят продукти. Има хиляди думи за търсене, които купувачът може да използва, и дори повече ключови думи, които можете да изберете за страниците с продукти.

Избирането на подходящи ключови думи може да направи или да наруши способността ви да бъдете намерени на претъпкан пазар. Честото проучване на ключовите думи в Amazon се пренебрегва. При стартиране на продукт други неща имат приоритет и в крайна сметка тази задача остава незавършена.

Защо Amazon SEO е последното нещо, което правят продавачите?

Колко често средният предприемач се ангажира да намира ключови думи с дълга опашка за своя бизнес в Amazon FBA? Почти никога. Защо? SEO изследванията за Amazon са забравени, защото се възприемат като трудни.

Има поне милион ключови думи и фрази, така че стесняването на списъка ви до най-полезните ключови думи може да ви се почувства невъзможно.

Има по-добър начин да намерите перфектните ключови думи за заглавието на вашата обява в Amazon, точките с водещи символи и ключовите думи в бекенда. Използвайте инструмент за ключови думи на Amazon!

Какво може да направи един инструмент за SEO на Amazon?

Инструментът за SEO трябва да ви помогне да направите проучване на продукти на Amazon, оптимизиране на списъка или проучване на ключови думи. Като минимум инструментът трябва да ви позволява да:

  1. Открийте нови ключови думи
  2. Дайте приоритет на тези ключови думи
  3. Анализирайте текущите си ключови думи